kylmiöt

Kylmiöiden rakenne: Kylmiöiden ulkopinta on muovipinnoitettua galvanoitua terästä. Sisäpinta on sairaalamalleissa ruostumatonta teräslevyä ja seurakuntamalleissa muovipinnoitettua, galvanoitua teräslevyä. Seinämän vahvuus 65 mm, eristeinä polyuretaania, k-arvo 0,35W/m2 K. Ovet ovat polyuretaanieristeiset erikoisovet, joiden ulko- ja sisäpinta ovat ruostumatonta terästä.

Sisävarustus: Sairaalamalleissa pyörälliset ruumiskourut valmistetaan ruostumattomasta teräslevystä. Myös kiskot ja telineet ovat ruostumatonta terästä. Seurakuntamallit toimitetaaan joko alumiini- tai kumipäällysteisin arkkuhyllyin. Kumipäällysteisistä hyllyistä rakennetaan myös katafalkkivaunu 210 TKF:n kannet.

Koneistot: Kompressorikoneisto on hermeettinen, ilmalauhdutteinen ja se sijoitetaan normaalisti kylmiön katolle tai ulkoseinälle kiinnitetylle telineelle. Sähköliitäntä on 1-vaiheinen 220V ja 50Hz. Koko kylmäkoneisto asennetaan ja koekäytetään valmiiksi tehtaalla, lukuun ottamatta malleja 11240 HLS ja 8430 HLS. Nämä suuremmat kylmiöt varustetaan normaalisti kylmäkoneistoilla, jotka sijoitetaan erilliseen konehuoneeseen. Kylmiöt voidaan valmistaa myös pakastinversioina.

Kylmiöiden mittakuvat löydätte tästä.

Kylmiö kahdelle vainajalle

Sivusta avattava kylmiö. Suunniteltu erityisesti pienille sairaaloille ja vanhainkodeille. Pituus 2430mm, leveys 980 mm, korkeus 1499 mm.